| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
floriivanica Moderator


Data inscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 1093 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02/05/2011 16:24 Titlul subiectului: DAP_Limba Franceza - Sem 2 |
|
|
Aici puteti posta grile, sinteze, comentarii, variante de rezolvare pe acest subiect.
Multa bafta!
_________________ Licentiat Drept
| Recomandate |
Sampon antimatreata Samponul natural antimatreata este acel produs realizat pe baza de ingrediente naturale ce nu produc nici un fel de reactii negative. Acesta ajuta la echilibrarea nivelului de sebum la nivelul scalpului, este antiseptic, antibacterian lasandu-l plin de st |
sampon-antimatreata.3x.ro |
|
|
| Sus |
|
ciponero Live Forum


Data inscrierii: 16/Iun/2009 Mesaje: 452 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 21/05/2011 17:35 Titlul subiectului: |
|
|
Subiecte posibile :
[url=http://www.girlshare.ro/2198614]franceza.2.doc[/url]
(la avizier n-au aparut subiecte)
_________________ Bafta !
|
|
| Sus |
|
ANDREEACLAO Nou venit

Data inscrierii: 05/Iun/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: 09/06/2011 08:59 Titlul subiectului: |
|
|
| a dat cineva la franceza???
|
|
| Sus |
|
shammy_r Nou venit

Data inscrierii: 31/Mai/2011 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
floriivanica Moderator


Data inscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 1093 Localitate: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
ANDREEACLAO Nou venit

Data inscrierii: 05/Iun/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: 10/06/2011 09:39 Titlul subiectului: |
|
|
| nu pot fi cele afisate la avizier an II AP pt-ca sunt subiectele ce au fost date in anul I...... ne duc in eroare ...... cum sa ne cada aceleasi subiecte de anul trecut??? si anul trecut pe colegii nostri i au dus in eroare si pana la urma s a dat dupa aceasta grila ce am postato.... eu invat dupa aceasta..... sa speram de bine ....
|
|
| Sus |
|
ANDREEACLAO Nou venit

Data inscrierii: 05/Iun/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: 10/06/2011 09:43 Titlul subiectului: |
|
|
nu le pot posta eu dar sunt cele postate de ciponero iar in grila mea mai am si ...
TRUE/FALSE
1) Les arrêts de la Cour de justice des Communautés européennes sont rendus à la majorité et prononcés au cours d’une audience publique
ANS: T
2) La Cour de justice des Communautés européennes compte un juge par État membre
ANS: T
3) Les juges et les avocats généraux sont des personnes dont l’impartialité n’est pas au-dessus de tout soupçon
ANS: F
4) La Cour de justice des Communautés européennes a été créée par le traité de Paris (CECA), en 1952 Elle siège à Luxembourg
ANS: T
5) Les députés du Parlement européen sont élus directement par les citoyens qu’ils représentent
ANS: T
6) Le Parlement européen compte actuellement (en 2010) 736 membres, issus des 21 pays de l'Union européenne
ANS: F
7) Jerzy Buzek a été élu président du Parlement européen le 14 juillet 2009 Il occupera ce poste pendant deux ans et demi (jusqu'en janvier 2012)
ANS: T
8)Les élections parlementaires ont lieu tous les cinq ans et seulement les politiciens européens ont le droit de voter et de se porter candidats
ANS: F
9) La Commission européenne est l’institution qui élabore les propositions de nouvelles lois européennes, qu’elle soumet au Parlement européen et au Conseil
ANS: T
10) Le « siège » de la Commission européenne se trouve à Bruxelles, mais elle a aussi des bureaux à Luxembourg, des représentations dans tous les pays de l’
ANS: T
si inca cateva in plus..... poate reusesc mai tarziu ......bafta
|
|
| Sus |
|
shammy_r Nou venit

Data inscrierii: 31/Mai/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: 10/06/2011 14:07 Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru o intelegere mai clara a subiectelor, pana la urma care este varianta buna de subiecte, cate sunt si de ce fel: true/false, alegere raspuns corect, sau ambele? Dupa care sa invat intr-un final? S-a a afisat sau nu ceva la facultatea de Drept? (nu banuieli) Multumesc.
|
|
| Sus |
|
shammy_r Nou venit

Data inscrierii: 31/Mai/2011 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
ciponero Live Forum


Data inscrierii: 16/Iun/2009 Mesaje: 452 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11/06/2011 12:42 Titlul subiectului: |
|
|
| shammy_r a scris: |
| Pentru o intelegere mai clara a subiectelor, pana la urma care este varianta buna de subiecte, cate sunt si de ce fel: true/false, alegere raspuns corect, sau ambele? Dupa care sa invat intr-un final? S-a a afisat sau nu ceva la facultatea de Drept? (nu banuieli) Multumesc. |
Eu cred ca 90% sunt sanse sa fie valabile subiectele postate de mine mai sus, plus eventual cele A/F pe care ANDREEEACLAO ne-a promis ca va incerca sa le posteze in curand (sper ca pana la examen).
Cele despre care vorbea Flori, care sunt postate la AP sunt acelesi care s-au dat anul trecut la anul I, asa ca e putin probabil sa se repete subiectele din anul I.(dar nu va opreste nimeni sa va mai uitati odata peste ele).
Andreea, asteptem si celelalte variante A/F promise !
_________________ Bafta !
|
|
| Sus |
|
ANDREEACLAO Nou venit

Data inscrierii: 05/Iun/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: 12/06/2011 21:57 Titlul subiectului: |
|
|
| am dat astazi examen iar subiectele sunt cele postate de ciponero si cele postate de mine cu T / F ..... baftaaaa...
|
|
| Sus |
|
ANDREEACLAO Nou venit

Data inscrierii: 05/Iun/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: 12/06/2011 21:59 Titlul subiectului: |
|
|
| T / F sunt doar cele 10 postate mai sus de mine ......
|
|
| Sus |
|
shammy_r Nou venit

Data inscrierii: 31/Mai/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: 13/06/2011 12:43 Titlul subiectului: |
|
|
| mersi frumos.
|
|
| Sus |
|
ciponero Live Forum


Data inscrierii: 16/Iun/2009 Mesaje: 452 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 13/06/2011 15:58 Titlul subiectului: |
|
|
| ANDREEACLAO a scris: |
| am dat astazi examen iar subiectele sunt cele postate de ciponero si cele postate de mine cu T / F ..... baftaaaa... |
Multumim pt. informatie, dar daca ai posta testul tau de examen ti-am fi recunoscatori...
Bafta in continuare !
_________________ Bafta !
|
|
| Sus |
|
sylvya2009 Membru


Data inscrierii: 15/Dec/2009 Mesaje: 160 Localitate: LICENTIAT IN DREPT, FILOLOGIE-LB STRAINE,MASTER IN DREPT - CRIMINALISTICA BUCURESTI
|
Trimis: 20/06/2011 17:01 Titlul subiectului: |
|
|
| ciponero a scris: |
| ANDREEACLAO a scris: |
| am dat astazi examen iar subiectele sunt cele postate de ciponero si cele postate de mine cu T / F ..... baftaaaa... |
Multumim pt. informatie, dar daca ai posta testul tau de examen ti-am fi recunoscatori...
Bafta in continuare ! |
Ati dat examenul acesta?
Ce subiecte au fost la Bucuresti?Din cele postate mai sus sau altele?_________________ "AVANTAJUL OMULUI INTELIGENT ESTE CA POATE FACE PE PROSTUL ORI DE CATE ORI ARE CHEF"
Woody Allen
 |
|
| Sus |
|
ciponero Live Forum


Data inscrierii: 16/Iun/2009 Mesaje: 452 Localitate: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
|